Πολιτική Κρατήσεων

Πολιτική Κρατήσεων:

Για την ολοκλήρωση της κράτησης απαιτείτε προκαταβολή ίση με το ποσό 1 διανυκτέρευσης και εξόφληση του υπόλοιπου ποσού κατά την άφιξη σας στο κατάλυμα. Παρέχεται δωρεάν ακύρωση μέχρι και 30 ημέρες πριν την άφιξη και επιστροφή της προκαταβολής. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον η ακύρωση της κράτησης πραγματοποιηθεί σε μικρότερο διάστημα των 30 ημερών η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Στην περίπτωση που επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με “Κατάθεση σε Τράπεζα” θα πρέπει σας αιτιολογία κατάθεσης να ανεφέρεται τον αριθμό της κράτησης και το ονοματεπώνυμο σας.

Η κράτηση σας δεν θα επιβεβαιωθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας ή μέχρι να μας στείλετε το καταθετήριο στο email [email protected]

Επιπρόσθετες Χρεώσεις:

Στην συνολική τιμή της κράτησης δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος ανέρχεται στο 0,5€ ανά διανυκτέρευση. Ο φόρος διαμονής υπολογίζεται στο σύνολο των διανυκτερεύσεων και εξοφλείται με την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Περιορισμοί στις Διανυκτερεύσεις:

– Από 1/7 έως και 14/7 καθώς και από 31/8 έως και 5/9: Ελάχιστη διαμονή δύο (2) διανυκτερεύσεων

– Από 15/7 έως και 30/8: Ελάχιστη διαμονή τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων

Σημείωση:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και πριν την ολοκλήρωση της κράτησης επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των δωματίων από την διαχείριση.